Vaatteiden höyrystin

Vaatehöyrystin on alun perin suunniteltu kaikenlaisten vaatteiden höyryttämiseen ja tasoittamiseen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Se koostuu vesisäiliöstä, kattilasta, pääkotelosta, alumiinitikuista ja höyryletkusta.

Vesisäiliössä oleva vesi virtaa automaattisesti kattilaan, kun se on ladattu vaatehöyrystimen päärunkoon. Kattila alkaa toimia ja pian höyry virtaa höyrysilitysraudan päähän höyryputken kautta.

Monet ihmiset monissa maissa pitävät vaatehöyrystimestä. Se myy hyvin yli 20 maassa. Vuoden 2020 kokonaisliikevaihto oli yli 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Meiyu Electric perustettiin vuonna 2009, ja se on erikoistunut tuotteen Vaatteiden höyrystin tuotantoon, ja se on yksi Vaatteiden höyrystin valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme saaneet CE-, CB- ja ROHS-sertifikaatit ja perustaneet oman tehtaan. Kiinassa valmistetut tuotteet ovat halpoja ja laadukkaita, ja ne tukevat tukku- ja massaostoja. Lisäksi meillä on myös räätälöityjä tuotteita, jotka vastaavat tarpeitasi. Varastossa tule ostamaan edullisia, edullisia vaatesilitysraudat.