Vaatteiden minihöyrystin

Kun ihmiset rikastuvat ja rikastuvat, he kiinnittävät enemmän huomiota arkivaatteisiinsa ja juhlapukeutumiseensa. He tarvitsevat siis hyvän apulaisen ja edullisen laitteen vaatteiden puhdistamiseen, höyrytykseen ja tasoittamiseen. Vaatteiden minihöyrystin on sopiva apulainen.

Miksi kutsumme sitä minivaatteiden höyrylaivaksi? Koska se näyttää pieneltä verrattuna vaatetehtaan teolliseen vaatehöyrystimeen. Se on kuitenkin ihanteellinen kotikäyttöön.

Vaatteiden minihöyrystin voi höyryttää ja tasoittaa kaikenlaisia ​​vaatteita sekä pysty- että vaakasuunnassa. Suurin syy tasaisuuteen on kuuma höyry.

Meiyu Electric perustettiin vuonna 2009, ja se on erikoistunut tuotteen Vaatteiden minihöyrystin tuotantoon, ja se on yksi Vaatteiden minihöyrystin valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme saaneet CE-, CB- ja ROHS-sertifikaatit ja perustaneet oman tehtaan. Kiinassa valmistetut tuotteet ovat halpoja ja laadukkaita, ja ne tukevat tukku- ja massaostoja. Lisäksi meillä on myös räätälöityjä tuotteita, jotka vastaavat tarpeitasi. Varastossa tule ostamaan edullisia, edullisia vaatesilitysraudat.