Höyrysilitysrauta

Höyrysilitysrautamme ei sovellu vain vaatteille, vaan myös verhoille, sohvalle ja pöytäliinalle. Se on ihanteellinen kotiäidin apulainen. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen et koskaan halua käyttää muita rautoja.

Suunnittelimme höyrysilitysraudan oman tiimimme toimesta ja meillä on patentti. Ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä maailmanlaajuisesti hyvin myytävän tuotteen. Myimme sen yli 20 maahan.

COVID-19-pandemia on Kiinassa hyvin hallinnassa kuin missään muussa maassa, koska kiinalaiset käyttävät mielellään höyrysilitysrautaa, joka voi tappaa viruksen kuumalla höyryllään.


Meiyu Electric perustettiin vuonna 2009, ja se on erikoistunut tuotteen Höyrysilitysrauta tuotantoon, ja se on yksi Höyrysilitysrauta valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme saaneet CE-, CB- ja ROHS-sertifikaatit ja perustaneet oman tehtaan. Kiinassa valmistetut tuotteet ovat halpoja ja laadukkaita, ja ne tukevat tukku- ja massaostoja. Lisäksi meillä on myös räätälöityjä tuotteita, jotka vastaavat tarpeitasi. Varastossa tule ostamaan edullisia, edullisia vaatesilitysraudat.