Vaatteiden höyrystimen kalkinpoisto ja puhdistus

- 2022-02-23-

On olemassa yhä enemmän korkean teknologian tuotteita, jotka tuovat elämäämme paljon mukavuutta. Esimerkiksi vaatesilityskone voi tehdä vaatteistamme litteämpiä. Kuinka poistaa kalkki ja puhdistaa vaatesilityskone?
1. Vaatteiden höyrystimen kalkinpoisto ja puhdistus
1. Pitkän käytön jälkeen kodin vaatehöyrystin altistuu myös paljon pölylle ja lialle, joten se tulee puhdistaa säännöllisesti. On olemassa menetelmä, jolla osia ei tarvitse purkaa. Voit kaataa liuottimen suoraan vesisäiliöön. Sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että sen on oltava neutraali, ei vahva happo tai alkali, ja sitten liota sitä jonkin aikaa, se voi tehokkaasti liuottaa skaalan ja puhdistaa sen. tavoite.
2. Jotkut vaatehöyrystimet voidaan purkaa suoraan, joten voimme poistaa irrotettavat osat, kuten vesisäiliön kannen, sisältäen suodattimen ja kannakkeen sisällä, sekä höyrystimen harjaspään. Huuhtele ensin puhtaalla vedellä, valmista sitten ruokasoodaa ja valkoetikkaa sisältävä liuos, sekoita hyvin ja liota osat siihen. Liota noin 30 minuuttia, jotta se liukenee. Asenna ne sitten takaisin yksitellen, jotta höyrystin voidaan puhdistaa.
Toiseksi, mitkä varotoimet ovat vaatehöyrystimen puhdistamiseen
1. On erittäin tärkeää puhdistaa silityskone, mutta on myös tarpeen kiinnittää huomiota sopivaan tiheyteen. Yleisesti ottaen se voidaan puhdistaa kerran kuukaudessa ja tietysti sitä voidaan säätää veden laadun mukaan.
2. Jos haluat purkaa osat, muista irrottaa virtapistoke pistorasiasta äläkä pese sitä suoraan hanan alla. Ja kun pyyhit, älä pyyhi kitkalla tai suoraan teräskuulilla.
3. Jos päätät olla purkamatta osia puhdistusta varten, älä lisää kalkinpoistoainetta suoraan vesisäiliöön, se on parasta laimentaa, muuten se vaurioittaa. Jos se tuntuu hankalalta, on tuotteita, joissa on itsepuhdistuva vaihtoehto.
4. Puhdistuksen yhteydessä tulee puhdistaa myös harjaspää, koska tämä osa koskettaa suoraan vaatteita. Samalla höyryreikään on myös helppo kerääntyä tahroja, ja siivous- ja sanitaatiotyö on tarpeen tehdä kunnolla.

Yhteenveto: Jos haluat puhdistaa vaatehöyrystimen, voit purkaa sen tai voit jättää sen purkamatta, joten sinun on suoritettava hyvä puhdistustyö tuotteen ja suorituskykyominaisuuksien mukaan.