Kuinka ostaa Vaatteiden höyrystin?

- 2021-09-15-

Ensimmäinen: täytyy nähdä sydän, joka roikkuu kuuma kone - lämmitin

Aivan kuten tietokoneen sydän on prosessori, myös silityskoneessamme on sydän, eli silityskoneen lämmitin. Hyvä lämmitin on alumiininen lämmitysrunko, joten käyttöikä on pitkä, vähintään yli 10 vuotta. Joissakin halvoissa silityskoneissa suurin osa lämmittimestä on valmistettu kuparista, mikä vähentää kustannuksia, mutta haittana on lyhyt käyttöikä, hidas lämmönjohtavuus, epätasainen höyry ja joukko ongelmia.

Toinen: valitse haluamasi ominaisuudet

Monissa höyrysilityskoneissa ei ole vain silitystoimintoa, vaan myös puhdistus- ja puhdistustoimintoja. Monitoimisen höyrysilityskoneen ostaminen on hyvä valinta, mutta kiinnitä myös huomiota siihen, onko höyrysilityskoneessa usean seisovan höyryn säätöasetukset. Monivaihteinen säätö tekee vaatteiden silittämisestä helppoa ja helppokäyttöistä yhdessä vaiheessa.

Höyryvaatteiden höyrystin käytössä, usein tippuva ilmiö vaikuttaa silitystehoon, valitse höyry Vaatteiden höyrystin voi estää kondenssiveden muodostumisen, on hyvä valinta, mutta kiinnitä myös huomiota silitysharjan suunnitteluun, asenna kohtuuton silitysharja, voi naarmuttaa kangasta, kun taas silityksessä on myös kuollut kulma. Se, onko vesisäiliössä puhdas suodatinrakenne, onko isäntän tyhjennysrakenne erittäin tärkeä, voi tehokkaasti estää lämmityspatjan likaantumisen ja parantaa koneen käyttöikää.